Opis produktu:
- Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Migdały tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Migdały są raz do roku zbierane, a następnie odpowiednio składowane. W trakcie jednego cyklu produkcyjnego surowiec jest tarty i natychmiast pakowany. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Migdały tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Migdały tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia. Migdały tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach.
Składniki:
Zalecenia dla alergików:
- Orzechy: Może zawierać
- Orzeszki ziemne: Może zawierać
- Sezam: Może zawierać
Inne informacje o alergenach:
Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Dodatki:
- Sztuczne konserwanty: Nie zawiera
Rodzaj przechowywania:
- Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy kulinarne:
Propozycje przepisów Comber Składniki: 150 g masła, 80 g cukru pudru, 130 g czekolady, 6 żółtek, 200 g tartych migdałów BackMit, 70 g pokruszonych biszkoptów, 100 g cukru kryształu, białko z 6 jaj, migdały w słupkach Kresto. Masło utrzeć z cukrem i z miękką czekoladą, dodać żółtka. Białko ubić z cukrem kryształem na pianę. Do masy z żółtkami dodać mieszając tarte migdały, pokruszone biszkopty i pianę z białek. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą podłużnej formy. Piec powoli w średnio nagrzanym piekarniku. Po wystudzeniu pokryć ciasto polewą czekoladową i ozdobić słupkami migdałów. Kulki czekoladowo-migdałowe Składniki: 150 g masła, 250 g cukru pudru, białka z 2 jaj, 200 g tartych migdałów BackMit, 200 g czekolady, kakao w proszku do obtoczenia kulek. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę, dodać pozostałe składniki. Masę odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Formować małe kulki, obtaczać je w mieszance kakao z cukrem, włożyć do papierowych foremek i odstawić w chłodne miejsce. Strudel Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych migdałów BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, cukrem waniliowym i skórką z cytryny, mieszając dodać migdały, rodzynki, rum i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą migdałową i zwinąć z dwóch stron do środka. Włożyć do podłużnej formy, ponownie odstawić. Piec w średniej temperaturze.
Pochodzenie:
Kraj pochodzenia: A - Hiszpania, B - USA, C - Grecja, D - Australia, E - Włochy. Kraj pochodzenia produktu podany został po dacie minimalnej trwałości.
Adres producenta:
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
Adres zwrotny:
VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40 www.vog.pl Jeżeli mimo naszej ścisłej i systematycznej kontroli będziecie Państwo mieli jakiekolwiek zastrzeżenia, to prosimy kierować je na adres office@vog.pl